[smartslider3 slider=2]
[smartslider3 slider=3]

Olemme Tampereella Alihankintamessuilla 24.9.-26.9.2019 osastolla C740

Nurmilo Oy

Vuonna 1948 perustettu perheyrityksemme Nurmilo Oy valmistaa monipuolisesti työvälineitä teollisuuskäyttöön. Ensisijainen tuotteemme on erilaisten muovimuottien ja työkalujen valmistaminen. Asiakas voi luottaa yrityksemme erityisosaamiseen 3D-muotojen suunnittelussa ja valmistuksessa sekä vaativampien materiaalien, kuten Inconelin, koneistuksessa.

Valmistamme muotit ja työkalut tehokkaasti ja tarkasti nykyaikaista huipputeknologiaa hyödyntäen – moderniin konekantaamme kuuluukin muun muassa kaksi 5-akselista konetta sekä hyperMILL-ohjelmisto, joka sujuvoittaa joustavilla ominaisuuksillaan 5-akselista koneistusta.

Vuosikymmenien tuoma ammattitaitomme on mahdollistanut tuotevalmistuksen jatkuvan kehityksen. Pitkän kokemuksen ja yrityksemme kattavan eritysosaamisen lisäksi hyödynnämme luotettavia alihankintasuhteita vaativien työvälineiden valmistuksessa sekä muissa isommissa projekteissa. Teemme alihankintana yksittäiskappaleita, prototyyppejä, piensarjoja sekä 3D-tulosteiden koneistusta asiakkaan toiveiden mukaisesti.

”3D-mallinnuksen erityisosaaminen, nykyaikainen konekantamme ja kokenut henkilökuntamme takaavat viimeistellyn kokonaisuuden. Luotettava toimitus, hyvä reagointikyky ja tarkkuus ovat yrityksemme tärkeimpiä arvoja”

_________________

- Panu Nurmilo, Toimitusjohtaja

Katso yritysvideomme

Työkaluvalmistuksen lisäksi meillä on pitkä kokemus teknisten muovien ruiskuvalupuristuksesta. Laadukas ruiskuvalukoneiden valikoima kattaa sulkuvoimaltaan 25–250 tonnin valikoiman.

Tuotteet

Muovimuotit

Muovimuottien valmistuksessa kiinnitämme erityistä huomiota tuotteen muotoiluun, pintaan ja lopputulokseen. 3D-suunnittelumme ja CAM-osaamisemme avulla vaativienkin muottien valmistus onnistuu sujuvasti.

Ohutlevytyökalut

Käytössämme on AgieCharmilles Fi440 SLP lankasaha, joka mahdollistaa suurienkin kappaleiden yksityiskohtaisen ja tarkan valmistuksen. Lankasaha on varustettu Peps WireCAM ohjelmistolla.

Taetyökalut

Kattava osaamisemme karkaistujen terästen työstämisessä mahdollistaa mittatarkkojen taetyökalujen nopean valmistuksen.

Alihankintakoneistus nurmilo

Teemme yksittäiskappaleita, prototyyppejä ja piensarjoja alihankintana asiakkaan tarpeiden mukaan. Alihankintakoneistuksen laadun takaavat ammattitaitoinen henkilökunta ja moderni konekanta.

Leikkaintyökalut nurmilo

Monipuolinen kokemuksemme leikkaintyökalujen valmistamisesta takaa valmistusprosessin vaatiman tarkkuuden.

Muovituotteet

Valmistamme muoviosia teknisistä muovimateriaaleista asiakkaan tarpeiden mukaan.